Home » Yoga Meditatie weekend en Workshops.

Yoga Meditatie weekend en Workshops.

.

Eerst volgende yogaweek weekend en workshops in 2018:

Weekenden en workshops met o.a thema:

  • Het stille midden
  • Ik blijf bij mij
  •  Ik hou van mij
  •  Verbinden met mijn roeping  
  • Overgave.

YOGA MEDITATIE WEEKEND.

Informatie weekenden:

Heerlijke weekendjes opladen, tot rust komen en nieuwe inspiratie opdoen. Heb je al eens eerder een yogaweekend of week gevolgd bij ons? Wanneer je een weekend volgt met een ander thema komen er andere oefeningen en lessen aanbod. De lessen zijn geschikt voor alle niveaus en ook toegankelijk voor wie weinig of geen yoga-ervaring heeft.

Yoga en meditatie is een manier om in contact te komen met jezelf en je lichaam om je bewust te worden van je eigen blokkades en mogelijkheden. Je leert om jezelf waar te nemen vanuit stilte. Op deze manier verdiept de relatie tussen jou en je lichaam en ontstaat er ruimte om je te openen of juist los te laten en in een dieper contact te komen met je eigen levensenergie.

Thema: Een  weekend waarin we naar binnen keren en werken aan het thema stilte. Je innerlijke Stilte, maar ook leer je je te verbinden met de stilte tussen de geluiden en gedachtes, waardoor er een sterkere afstemming komt met je intuïtie en het makkelijker wordt om de volgende stap te zetten in je leven.

Een weekend weg waarin er veel tijd en aandacht is om tot rust en nieuwe inzichten te komen. Je hoofd leegmaken, ademen, de stilte opzoeken, aandacht voor je lijf en nieuwe manieren leren om te mediteren en andere bijzondere oefeningen waardoor je dicht bij jezelf kan komen.

Details: Het weekend begint op vrijdag 17:00. We eten vrijdag gezamenlijk rond 19:30. We stoppen zondag om 16 uur zodat iedereen tijd heeft om rustig en ontspannen naar huis te gaan. De boerderij van Vijfmorgenland heeft twee slaapzalen, één voor mannen en één voor vrouwen. Wil je niet met anderen op een zaal liggen is er een mogelijkheid om te kamperen of een kamer te huren bij de buurvrouw. Zie voor locatie ook www.vijfmorgenland.nl.

Programma: De lessen zijn opgebouwd uit yogahoudingen, verschillende meditatietechnieken, adem- mindfullness- en ontspanningsoefeningen.

Eten: De vegetarische maaltijden zijn zo afgestemd dat je lijf tot goed tot rust kan komen.

Prijs: De prijs van het weekend is 350,- inclusief twee overnachtingen, twee volledige dagprogramma’s, twee avondprogramma’s eten en drinken.

We focussen op de stilte in ons, en maken contact met de stilte die in alles om ons heen aanwezig is.

MET PERSOONLIJK THEMA.

Naast meditatie en yoga oefeningen, is er in deze workshop een langere adem sessie geplant, en werken we deze dag ook met kleine familie opstellingen in stilte. Persoonlijk thema inbrengt is mogelijk tijdens de familie opstellingjes. De workshop is incl lichte vegetarische lunch

Om in te schatten of deze workshops iets voor je kunnen betekenen, kun je vrijblijvend (telefonisch of per mail) contact opnemen met Katja of mail: info@yogaweek.nl.

Kosten 145,-

BESLOTEN GROEPEN / Bedrijfsuitje .

Maatwerk workshop/ clinic of training vooreen groep of individu: Wil je met een aantal vrienden of collega’s aan een thema werken in een workshop of trainingstraject? is dat mogelijk. Om in te schatten wat deze workshop voor je/jullie zouden kunnen betekenen, kun je vrijblijvend (telefonisch of per mail) contact opnemen met Katja. Ik overleg ook met jou welke locatie geschikt zou kunnen zijn voor deze op maat gemaakte workshop.(min. 4 deelnemers).
mail: info@yogaweek.nl of bel: 06-81309238.

Meld je hier aan: 

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Telefoon

Welke Cursus / Sessies wil je doen? En wanneer?