Home » Individuele Sessies

Individuele Sessies

Individuele Sessies:

Ons drukke Westerse bestaan kan ervoor zorgen dat tijd en rust voor het verwerken van ervaringen niet altijd makkelijk te vinden is. Het uitstellen van en voorbijgaan aan deze processen zorgt voor blokkades en spanningen in je systeem.

Voel je dat de dingen zich herhalen en dat je vastloopt in bepaalde processen? Hoe creëer je ruimte in je leven om alles een beetje te verwerken en hoe blijf je dicht bij jezelf? Het herkennen en erkennen van spanningen en blokkades is niet altijd een makkelijk proces om zelf in gang te zetten. Mijn sessies bieden je de mogelijkheid om gericht gedachtes en emoties los te laten en te doorvoelen. Via het ontspannen van het lichaam werk ik aan het versterken van de natuurlijke balans tussen spanning en ontspanning.

Aanknopingspunten voor een sessie zijn:

– Meer ontspanning in lijf (en denkwijze).
– Meer inzicht willen in eigen doen en laten.
– Lichamelijke spanningen of pijn in je lijf.
– Stress, mentale druk willen leren loslaten.
– Negatieve patronen doorbreken.

– privé relaties
– werk relaties of werk gerelateerde problematieken.
– Eigenliefde

Ik reik je de handvatten aan om je reactiepatronen, onverwerkte emoties en gedachtes te doorgronden en los te laten. Soms zet ik hiervoor een familie- of organisatie-opstelling in of kijk ik systematisch en/of energetisch naar de dynamiek van het leven waarin jij je bevindt. We kijken samen naar de aandachtspunten in jouw lichaam, naar wat zich er in het hier en nu aandient in je fysiek. Ook als je al langer met een bepaald Thema rondloopt kan het bevrijdend werken om hier gericht mee aan de slag te gaan gedurende de sessies.

Prijs: 145,20 euro per sessie.

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Telefoon

Welke Cursus / Sessies wil je doen? En wanneer?

.

Bezoek ook onze website over energetische coaching (for Englisch info)

.

Relatie sessies:

Om naast je drukke leven en alle verantwoordelijkheden in je eigen persoonlijke ontwikkeling, werk en of gezin ook nog oog te houden voor elkaar is in een relatie niet altijd even makkelijk. Herhalingen, steeds weer dezelfde irritaties of zelfs ruzies. Worstelingen met onmacht, onzekerheid, woede, pijn of kwetsbaarheid. Heb je het gevoel dat je elkaar niet echt meer kan bereiken, dat je niet meer goed bij houden van jezelf en of houden van je partner kan komen? Of dat het oude gevoel van samen staan we sterk naar de achtergrond lijkt te zijn verdwenen omdat oplossingen en veranderingen uitblijven? Of heb je zonder zwaarwegende redenen behoefte aan verdieping en meer verbinding in je relatie.

Geef de relatie een boost en boek drie sessies. Samen kijken we in drie samenkomsten naar:

  • Praktische afspraken. Denk hierbij aan de verdeling van (huishoudelijke) taken, hoe en wanneer spreek je elkaar aan.
  • Inzichten in de onderliggende mentale en emotionele patronen (persoonlijke en familiepatronen).
  • Het vergroten van Intimiteit en Stilte in de relatie.

Zonder het te beseffen dragen mensen invloeden mee uit hun familieachtergrond. Ik kijk met jullie mee op verschillende manieren naar de relatiepatronen en verwachtingen zodat ook de onbewuste processen zichtbaar worden en mogelijke verstikkingen aan het licht komen om losgelaten te kunnen worden. Zo ontstaat er een ontspannen levenshouding en kan meer liefde ervaren worden.

minimaal 3 sessie’s.

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Telefoon

Welke Cursus / Sessies wil je doen? En wanneer?