Home » Contact

Contact

GetAttachment-7.aspx

Katja Vermeulen

Lokatie Amsterdam                      Praktijkruimte Den Bosch

Van Speijkstraat 63- 2                    Hekellaan 4

1057 GM Amsterdam                      5211 LX Den Bosch

NL50INGB0006218760

info@yogaweek.nl

tel: 06-81309238

OVER MIJ :

Ik ben Katja Vermeulen. Sinds 2008 geef ik yoga- en meditatieweken en weekenden in Nederland en Frankrijk, Ibiza en unplugged expedities in Albanie. Ik herinner mensen aan liefde, en houd me bezig met het bevorderen van stilte, intuïtie en creativiteit. Zodat deelnemers een beter contact met zichzelf ervaren en een meer ontspannen levenshouding kunnen aannemen. In mijn persoonlijke stijl focus ik me op aandacht en verdieping, met mildheid en humor erin verweven.

Mijn bedrijf Ki (yogaweek valt hieronder) focust zich op Kunst & Intuïtie trainingen. In het Japans staat ‘ki’ voor het proces van begrijpen en groeien naar begrip. In het Nederlands vertalen we Ki naar levensenergie en innerlijke kracht.

Bij Yogaweek ligt het accent op Yoga, Meditatie, Dans, Klank, Adem, ontspannings- en mindfulness oefeningen. Naast mijn activiteiten op Yogaweek, geef ik trainingen en ben ik docent. In mijn lessen op de Design Academy in Eindhoven richt ik mijn aandacht bijvoorbeeld op een combinatie van Kunst en Performance, gecombineerd met meditatie- en mindfulness oefeningen.

Door mijn achtergrond als Hatha yoga- en meditatiedocent, trainer, performancekunstenaar, familie- en organisatieopsteller ben ik in staat om trainingstrajecten met verdieping te maken, of specifiek te kijken naar een bepaalde groep of individuele dynamieken die spelen binnen een bedrijf of particuliere setting.

Warme Groet,

Katja